Cautare

5039 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (8.05 secunde)
„La nivelul regiunii, exporturile de marfuri au înregistrat cea mai ridicata valoare (de aproximativ 540 de milioane de euro), în judetul Olt“, se arata într-un comunicat emis de DRS Dolj, potrivit caruia cea mai scazuta valoare a exporturilor din regiune s-a înregistrat în Gorj (14 milioane de euro).
„La nivelul regiunii, exporturile de marfuri au înregistrat cea mai ridicata valoare (de aproximativ 540 de milioane de euro), în judetul Olt“, se arata într-un comunicat emis de DRS Dolj, potrivit caruia cea mai scazuta valoare a exporturilor din regiune s-a înregistrat în Gorj (14 milioane de euro).
Mai mult de jumatate din suprafata agricola cultivata din judetul Constanta a fost declarata calamitata din cauza secetei. ... "Am adresat un memorium Ministerului Agriculturii pentru a prezenta situatia grava in care se afla judetul Constanta, in ceea ce priveste domeniul agricol.
Clujul este judetul in care s-au construit cele mai multe locuinte in ultimii ani, potrivit unei analize realizate de Econtext, pe baza datelor furnizate de directiile judetene de statistica.
Daca in 2008, in judetul Dolj se inmatriculau 5.160 de masini noi, in Gorj - 2.630, in Mehedinti - 1.297, in Olt - 2.474 si in Valcea - 2.727, in anul urmator vanzarile au scazut semnificativ, pentru ca in 2009 numai 2.097 de doljeni si-au permis un autoturism nou.
In anul 1979, imi apareau primele doua carti la Slobozia (Judetul Ialomita -File de istorie, in colaborare cu Alexandru Vladareanu, si Istoria invatamantului din judetul Ialomita, vol. II 1918-1978), pentru ca in anul urmator sa ma regasesc printre autorii volumului Judetul Ialomita, publicat la Editura Sport-turism din Bucuresti.
In judetul Vaslui, au fost cateva situatii limita, in aceste ultime zile, la care nu s-a putut interveni decat cu mari costuri, umane si materiale. ... ei bine, autoritatile din judetul Vaslui au apelat la senilata colegilor din judetul Iasi.
Ce arata prognozele pentru judetul Botosani si ce masuri putem lua in 2016? ... - Judetul Botosani este, asa cum toti stim si admitem, printre ultimele din tara ca nivel de trai, investitii, infrastructura, dezvoltare.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
Mai multe perchezitii au avut loc joi dimineata in Capitala si in judetul Ilfov. ... De asemenea, s-au facut perchezitii in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov. ... Peste zece perchezitii au avut loc in cartierul Rahova din Capitala, dar si in judetul Ilfov.
pe langa declaratiile de presa in care a laudat performanta organizatiei de la malul marii, care practic a inrosit judetul, a fost smulsa si promisiunea unui minister in viitorul guvern social-democrat.
Discursul sustinut de Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD , la intalnirea cu cadrele didactice din judetul Gorj, din 14 noiembrie 2012 Buna seara!
- intr-un colegiu din judetul Neamt, ca urmare a decesului deputatului PSD Victor Surdu; ... La judetul Neamt , concureaza in alegeri: ... A ocupat mai multe functii de raspundere, a fost director economic al Inspectoratului Judetean pentru silvicultura Maramures.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final. ... Probleme au insa si liberalii, care au o organizatie foarte slaba in judetul Neamt.
In judetul Teleorman, fieful secretarului general al PSD, Liviu Dragnea, se inregistra, potrivit BEC, cea mai mare prezenta la vot, de 48,92% din totalul alegatorilor inscrisi in liste, fiind urmat de judetele Gorj - 47,68%, Olt - 44,32%, Mehedinti - 43,73% si Giurgiu - 43,32%.
Judetului Maramures i s-a aprobat o lista cu produse printre care se numara painea de malai taraneasca, oloiul de casa, cascavalul, horinca si palinca de mere.
In format Loco s-a deschis unitatea din Salistea de Sus, judetul Maramures. ... In acelasi format a fost inaugurat si magazinul din Tismana, judetul Gorj, pe str.
Ca urmare a inundatiilor a fost distrusa o singura locuinta (construita din chirpici), injudetul Maramures, de unde pompierii au reusit salvarea a doua persoane, care inmomentul de fata sunt in afara oricarui pericol.
must si gratare, bunataturi la ceaun, palinca si vinuri de Panciu, branzeturi, placinte, turta dulce si covrigi, dulceturi si zacusti de la Tartasesti, miere , ceaiuri si plante aromate de gradina, prajituri traditionale din Maramures, legume si fructe de sezon ca intr-o piata taraneasca autentica.
Acesta este crezul inginerului Gelu Palamaru, proprietarul celui mai dezvoltat si mai frumos centru turistic din satul Comana, judetul Giurgiu. ... Bucovina, Banat, Maramures, toate zonele acestea au frumusetile lor, insa frumusetea Comanei este nestiuta, este ascunsa ca o Atlantida.
google-analytics.com